yeniden başlatma

Görüntüleri iCloud Kitaplığına Kaydetmek, tüm medyalarınıza tüm cihazlarınızdan erişmenin ve ayrıca bir web sitesi aracılığıyla size sunulmanın harika bir yoludur. iCloud.com, ancak bazı kişiler bu özelliğin ihtiyaçlarını karşılamadığını ve devre dışı bırakmak istediğini ancak sonuçlardan endişe duyduklarını düşünüyor Bu fotoğraflar cihazınızdan ve diğer cihazlardan silinip kaybolacak mı? O zaman iCloud fotoğraflarını tekrar açarsam, bir daha istemediğim eski fotoğraflar tekrar gelir mi?


iCloud Photo Sync'i Devre Dışı Bırakırsanız Ne Olur?

Bazıları iCloud fotoğraflarını cihazlarında devre dışı bırakır, bu durumda bu fotoğrafların hiçbirini kaybetmezler ve bunun için yeterli alan varsa cihaza indirilir.Kullanıcı, fotoğraflarını ve videolarını nasıl kaydetmek istediğine burada karar verir. bulutta veya diğer cihazlarda tercih edilen depolama. Cihazlarındaki fotoğraf kitaplıklarının böylece iCloud senkronizasyonunun yanı sıra iCloud.com ile bağlantısı kesilir.

Ancak bu fotoğraflar silinmez ve iCloud Kitaplığında kalır.

Kullanıcı, fotoğrafları iCloud hizmetinden kalıcı olarak silmek isterse, iCloud.com web sitesine gitmeli ve fotoğrafları ve videoları buradan silmelidir.


Fotoğraf senkronizasyon özelliğini tekrar açtıktan sonra ne olur?

Kullanıcı daha sonra kasıtlı veya kasıtsız olarak cihazdaki iCloud fotoğraflarını yeniden etkinleştirirse, bunlardan herhangi biri iCloud Fotoğrafları özelliğini tekrar etkinleştirdikten sonra fotoğrafları cihazından siler mi?

iCloud Fotoğrafları'ndaki medyayı silmenin medya aktarmaya çok benzediğini unutmayın. Diğer bir deyişle, iOS, iPadOS, macOS veya iCloud.com'da iCloud Fotoğrafları aracılığıyla bir fotoğrafı veya videoyu sildiğinizde şunu söyleyen bir uyarı alırsınız:

Tüm cihazlarınızdan bir öğeyi silmek mi istiyorsunuz? Bu öğe tüm aygıtlarınızdaki iCloud Fotoğrafları'ndan silinecek."

Bu uyarı size bir öğeyi (fotoğraf veya video) kaybetmek üzere olduğunuzu söyler, ancak fotoğraflar aslında onu iCloud'un silinen öğeleri Son Silinenler klasörüne taşıdığı Son Silinenler klasörüne taşır ve yaklaşık 30 gün sonra bunlar otomatik olarak otomatik olarak silinir Ayrıca, Son Silinenler klasörüne gidebilir, bir öğeyi veya tüm öğeleri seçip hemen kalıcı olarak silebilirsiniz, bundan sonra asla kurtarılamazlar.

Ve yanlışlıkla bir aygıtta iCloud Fotoğrafları'nı yeniden etkinleştirdiğinizde iCloud, fotoğrafları ve filmleri aygıtlarınızda ve iCloud.com'da birleştirerek tüm fotoğraflarınızın kapsamlı bir koleksiyonunu oluşturur.

Fotoğrafları senkronize etme sorununun, özellikle de devre dışı bırakırsanız ve sonra tekrar yaparsanız kafa karıştırıcı olduğunu biliyoruz, bu nedenle, birden fazla cihazınız varsa ve bu cihazlar arasında fotoğraf paylaşmak istiyorsanız, bu özelliği yapmanızı ve yalnızca bir cihazınız olsun, cihazınızı periyodik olarak yedekleyin ve böylece fotoğraflarınızı yedekte saklayın Allah korusun cihazınıza bir şey olursa,

Fotoğrafları iCloud ile senkronize etmek için bu özelliği kullanıyor musunuz ve bu özellikle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz?

المصدر:

macworld

İlgili Makaleler