İPhone'un savaş alanında kullanıldığını daha önce duymuştuk ve iPad ordularının da bu alanda fayda sağlayacağı bekleniyordu ve işte burada İngiliz askerlerinin, özellikle de Kraliyet Topçu'nun elinde bulunan iPad var. iPad tarafından varsayılan olarak kilometrelerce atış yapmak üzere eğitilmiştir. Bunun için özel bir uygulama aracılığıyla kendilerine ait çoklu ve farklı savaş görevleri ve askerlerden birine göre bunun için sınıfların yerini alıyor!

Nitekim raporlar, bu eğitim için iPad kullanımının ve içinde belirlenen uygulamanın eğitim sürecinin hızlanmasına katkı sağladığını, monotonluğundan ve can sıkıntısından çıkardığını belirtti. Sanal interaktif uygulama aracılığıyla sınıfta oturmak ve eğitmen ya da uzmanın sunumunu dinlemek için pratik uygulama.Onlarda doğru silahı ne zaman kullanacaklarını doğru bir şekilde öğrendikleri için bilgileri geleneksel yolla onlara ulaştırır. doğru zaman ve doğru hedef için.

Hem Amerika'da hem de İngiltere'de ordu ve savunma bakanlıklarının bütçelerini düşürdükten sonra bu teknolojilerin ve iPad'in kullanımının da harcamaları azaltmaya geldiğini belirtmekte fayda var.

Dedi رائد Bu konudan sorumlu olanlardan biri de iPad üzerinden eğitimin olağan eğitim süresini kısaltmak, kuvvetlerin görevini hızlandırmak, onları hazırlamak ve kendilerinden istenenleri anında tamamlamaları açısından ek faydalar sağlamasıdır.

İngiliz Topçu Kuvvetleri için bu uygulamayı geliştiren firmanın şimdi iPad üzerinde başka bir XNUMX boyutlu uygulama geliştiriyor olması dikkat çekicidir, bu sefer yeni pilotlar ve eğitimleri, bu da iPad üzerinden öğrenme deneyiminin başarısını göstermektedir. Bu cihaza üretim, geliştirme ve eğitim sürecinde katkı sağlamak. Yazılım mağazasında önceki birçok askeri uygulamanın varlığına ek olarak.

Ayrıca iPhone 4'te jiroskop teknolojisinin ortaya çıkmasıyla bu uygulamalardan daha fazlasının çok doğru olan ve bu ayırt edici teknolojiyi içermesi beklenen yeni neslinde iPad'e aktarılacak eğitim simülasyon programları üretmesini bekliyoruz.

İlgili Makaleler