επανεκκίνηση

Εάν χάσετε το iPhone ή το iPad σας και δεν είστε σίγουροι πού χάθηκε, η επιλογή είναι πάντα η εφαρμογή Εύρεση μου για την παρακολούθηση της χαμένης συσκευής σας, όπως και η παλιά λειτουργία Εύρεση του iPhone μου, αλλά η νέα εφαρμογή μπορεί να βρει τη συσκευή σας ακόμα κι αν δεν είναι συνδεδεμένο. Η εφαρμογή Εύρεση μου μπορεί να κάνει περισσότερα επειδή συνδυάζει επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής Εύρεση φίλων για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την οικογένεια και τους φίλους σας που θέλουν να μοιραστούν τα μέρη τους. Και μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας τοποθεσία, ώστε τα άτομα που γνωρίζετε να μπορούν να σας βρουν. Ας δούμε τι μπορεί να γίνει.

Ο απόλυτος οδηγός για τη χρήση της εύρεσης της εφαρμογής μου


Ενημερώστε τις συσκευές σας στην πιο πρόσφατη έκδοση

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου, η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για να ενημερώσετε τη συσκευή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Ενημέρωση λογισμικού για iPhone και iPad. Για Mac, πρέπει να είναι στην έκδοση Catalina ή νεότερη.


Ενεργοποιήστε την ανίχνευση

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις - κάντε κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία σας στην κορυφή - στη συνέχεια Εύρεση του iPhone μου - Εύρεση μου και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την Εύρεση iPhone ή βρείτε το iPhone - και εκτελέστε την αποστολή τελευταίας τοποθεσίας ή την αποστολή της τελευταίας τοποθεσίας και αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμο για την εγγραφή της τελευταίας θέσης στο iPhone πριν λήξει η μπαταρία. Και αν θέλετε να βρείτε το τηλέφωνό σας ακόμα κι αν δεν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi ή σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ενεργοποιήστε το διακόπτη Ενεργοποίηση εύρεσης εκτός σύνδεσης.


Ψάχνω για οικογένεια και φίλους

Από προεπιλογή, μπορείτε να δείτε ποια μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούν προϊόντα Apple και μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους μαζί σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου και κάντε κλικ στην επιλογή "Άτομα". Θα δείτε τα ονόματα όσων μοιράζονται την τοποθεσία τους στον χάρτη.

  • Κάντε κλικ στο όνομα του ατόμου για να αλληλεπιδράσετε μαζί του.
  • Κάντε κλικ σε μια επαφή για να καλέσετε, να στείλετε email ή να τους στείλετε μήνυμα κειμένου.
  • Κάντε κλικ στις Οδηγίες για να εκκινήσετε τους Χάρτες Apple με αναλυτικές οδηγίες για την τοποθεσία του.
  • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο προσθήκης στην ενότητα Ειδοποιήσεις για να λάβετε μια ειδοποίηση όταν αυτό το άτομο φτάσει ή εγκαταλείψει έναν από τους ιστότοπους που αναφέρονται στην οθόνη. Εδώ, μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν ιστότοπο και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο Προσθήκη.

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας με μέλη της οικογένειας ή με συγκεκριμένα άτομα. Για να το ρυθμίσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Υπηρεσίες τοποθεσίας. Ενεργοποιήστε τις "υπηρεσίες τοποθεσίας" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου". Στη συνέχεια, μεταβείτε στο "κοινή χρήση της τοποθεσίας μου" και ενεργοποιήστε την. Τώρα, οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μπορεί να δει την τοποθεσία σας.


Κοινή χρήση τοποθεσίας με επαφές

Για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο εκτός της οικογένειας της Apple, ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου στο iPhone. Κάντε κλικ στο Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου. Κάντε κλικ στο όνομα του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτού του ατόμου.

Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή και, στη συνέχεια, επιλέξτε αν θα μοιραστείτε την τοποθεσία σας με αυτό το άτομο για μία ώρα, έως το τέλος της ημέρας ή επ 'αόριστον.

Μετά από αυτό, το άτομο στο άλλο άκρο θα κληθεί να μοιραστεί την τοποθεσία του μαζί σας. Θα έχουν την επιλογή να επικοινωνήσουν μαζί σας, να σας βρουν μέσω του χάρτη και να λάβουν ειδοποιήσεις σχετικά με την ακριβή τοποθεσία σας.

Εάν πρέπει να σταματήσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με κάποιον, πατήστε το όνομα του ατόμου στην εφαρμογή Εύρεση μου. Σύρετε προς τα κάτω την οθόνη και πατήστε Διακοπή κοινοποίησης της τοποθεσίας μου.


Βρείτε το χαμένο iPhone

Εάν χάσετε το iPhone σας. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας Catalina iPad ή Mac. Στο iPad, ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου. Στο Mac, ανοίξτε το μενού εκκίνησης από το Dock ή μεταβείτε στο Go - Applications από το επάνω μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εύρεση της εφαρμογής μου.

Στο παράθυρο στα αριστερά, κάντε κλικ στην επιλογή "Συσκευές" και θα εμφανιστεί μια λίστα με καταχωρημένες συσκευές Apple. Κάντε κλικ στην καταχώριση για iPhone. Εάν βρεθεί το τηλέφωνό σας, η τοποθεσία του εμφανίζεται στον χάρτη και έχετε κάποιες επιλογές.


Αναπαραγωγή ήχου στο χαμένο iPhone

Εάν ο χάρτης δηλώνει ότι η συσκευή βρίσκεται κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "αναπαραγωγή ήχου" για να κάνετε το μπιπ του iPhone. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να το βρείτε αν λείπει στο σπίτι ή κάπου κοντά σας.


Η τοποθεσία του iPhone που λείπει

Εάν ο χάρτης δείχνει ότι το iPhone σας βρίσκεται κάπου μακριά από εσάς, μπορείτε να φτάσετε εκεί που βρίσκεται. Κάντε κλικ στην επιλογή Οδηγίες και κάντε κλικ στο Μετάβαση. Ο χάρτης της Apple θα εμφανιστεί με λεπτομερείς οδηγίες για να σας καθοδηγήσει στην τοποθεσία του τηλεφώνου σας.


Στείλτε ένα μήνυμα στο iPhone

Εάν δεν μπορείτε να ανακτήσετε το χαμένο iPhone, στείλτε του ένα μήνυμα για να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε βρίσκει. Κάντε κλικ στο "Επισήμανση ως χαμένου", κάντε κλικ στο "Ενεργοποίηση" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Συνέχεια" και το τηλέφωνό σας θα μεταβεί σε "Λειτουργία κλειδώματος" με στοιχεία επικοινωνίας στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και να εμφανίσετε ένα μήνυμα, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας εάν βρεθεί το τηλέφωνο.


Διαγραφή δεδομένων iPhone

Εάν πιστεύετε ότι το iPhone έχει κλαπεί, σύρετε προς τα πάνω στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και κάντε κλικ στο "Διαγραφή αυτής της συσκευής". Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο "Συνέχεια" και ακολουθήστε τα βήματα για να διαγράψετε εντελώς τα δεδομένα της συσκευής σας από όλα τα περιεχόμενα.

Λάβετε υπόψη ότι μόλις διαγράψετε το τηλέφωνό σας, δεν θα μπορείτε να το παρακολουθείτε ξανά

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ το τηλέφωνό σας στο παρελθόν; Τι έκανες για να το πάρεις πίσω; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πηγή:

pcmag

Σχετικά Άρθρα