επανεκκίνηση

Η Apple ανακοίνωσε τη λειτουργία Picture-in-Picture εδώ και πολύ καιρό στο iPad. Υπάρχει επίσης στο iPhone από το iOS 14. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την παρακολούθηση ενός πλωτού βίντεο ενώ χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές και λειτουργεί περισσότερο από ομαλά. Αλλά δεν το έχω νιώσει ακόμα όλο το χρόνο και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει στο YouTube. Για κάποιο λόγο, η Google αποφάσισε να αποκλείσει τη λειτουργία για μια περίοδο ετών σε iPad και iPhone, αλλά τώρα κυκλοφόρησε επίσημα. Ξέρετε πώς να το παίξετε.


Εγγραφείτε στο Youtube Premium

Δυστυχώς, η εταιρεία αποφάσισε προς το παρόν να δώσει αυτήν την υπηρεσία μόνο στους συνδρομητές της πληρωμένης υπηρεσίας της YouTube Premium, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε χωρίς διαφημίσεις και να ακούτε στο παρασκήνιο. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα το κυκλοφορήσει αργότερα σε όλους στις ΗΠΑ, αλλά υπήρχε μια υπόδειξη ότι η λειτουργία θα πληρωθεί μόνο εκτός αυτής.

(Εάν είστε φοιτητής πανεπιστημίου, μπορείτε να λάβετε μειωμένες τιμές για την υπηρεσία, καθώς το YouTube παρέχει μειωμένη οικογενειακή συνδρομή, η τιμή στην Αίγυπτο, για παράδειγμα, φτάνει τις 80 λίρες το μήνα για οικογενειακή συνδρομή (5 $).


Επίσκεψη YouTube.com/new

Πρέπει να ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο από το πρόγραμμα περιήγησης και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube. Στη συνέχεια, θα βρείτε τη δυνατότητα Picture in Picture, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέσω αυτής και στη συνέχεια να επιστρέψετε στην εφαρμογή YouTube.


Κατεβάστε ξανά την εφαρμογή

Ορισμένοι χρήστες - συμπεριλαμβανομένου και εμένα - η υπηρεσία δεν συνεργάστηκε μαζί τους μόλις ξεκίνησε. Αλλά μετά τη διαγραφή της εφαρμογής YouTube και τη λήψη της ξανά, άρχισε να λειτουργεί τέλεια.


Ακόμα πειραματικό;

Δεν ξέρω τι παρήγγειλε το YouTube με αυτήν τη λειτουργία. Πρέπει να κάνουμε όλα αυτά τα βήματα αφού περιμένουμε τόσο πολύ και πληρώσουμε τα χρήματα, και στο τέλος, η λειτουργία εξακολουθεί να είναι "beta", πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν εγγυάται την ανθεκτικότητά της. Μάλλον, ο ιστότοπος λειτουργίας του λέει ότι έχει ημερομηνία λήξης, η οποία είναι η 2021η του επόμενου Οκτωβρίου XNUMX. Αν και είναι μια δυνατότητα που έχουν προσθέσει πολλοί μικροί προγραμματιστές εφαρμογών. Είναι τόσο δύσκολο για τους προγραμματιστές της Google και του YouTube;


Τι συμβαίνει μετά το τέλος του χρόνου;

Ορισμένες πειραματικές λειτουργίες καταργούνται από την εφαρμογή μετά το τέλος του χρόνου τους. Άλλα παραμένουν στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει σταθερή βάση. Είναι όμως σίγουρο ότι μετά το τέλος του χρόνου, το YouTube θα ζητήσει από εσάς αξιολόγηση της λειτουργίας, είτε στον ιστότοπο είτε μέσω e-mail. Εάν συμβεί αυτό, επιλέξτε ότι αυτή η υπηρεσία είναι απαραίτητη για να λειτουργεί η εφαρμογή για εσάς εάν τη θέλετε. Προσθέστε επίσης ένα σχόλιο ότι θα πρέπει να είναι δωρεάν και να μην πληρώνεται αν το θέλετε. Αυτές οι φωνές φτάνουν στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.


Περιμένατε κι εσείς αυτή τη δυνατότητα; Εγγραφείτε στο YouTube Premium;

Σχετικά Άρθρα